Tiptel IP 280
Details |  Functie overzicht |  Technische gegevens |  Opties |  Downloads | 


De tiptel IP 280 is het instapmodel van de tiptel IP serie en beschikt over 2 SIP lijnen/ accounts, ideaal te gebruiken in een zakelijke omgeving.
Het telefoontoestel beschikt over uitstekende geluidskwaliteit dankzij de G.722 codec die High Definition (HD) geluid garandeert.Hierdoor klinkt elk gesprek zeer helder. Dit geldt ook tijdens handenvrij (Full-duplex) spreken.
 
Dankzij het 2-regelig display en de 4 menutoetsen, is de bediening van dit telefoontoestel zeer eenvoudig. Ook beschikt dit telefoontoestel over vele comfortfuncties, zoals voicemail, snelkiezen en wachtstand. De tiptel IP 280 is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C.) en heeft de mogelijkheid om een headset aan te sluiten.
U kunt met de tiptel IP 280 eenvoudig al uw contactpersonen opslaan door gebruik te maken van het telefoonboek. In het lokale telefoonboek is ruimte voor 300 nummers en namen. Wilt u ruimte besparen? U kunt de tiptel IP 280 ook aan de wand monteren.
 
De tiptel IP 280 beschikt over o.a. action URL/URI, aanmaken van groepen in het telefoonboek en weergave aantal voicemail berichten.
 
De IP telefoon is een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.

De tiptel IP 280 is interoperabel met o.a. 3CX, Asterisk, Avaya (DevConnect) en Broadsoft (BroadWorks).
Het volledige interoperabiliteitsoverzicht voor de tiptel IP 280 kunt u hier vinden.

De tiptel IP 280 is interoperabel met verschillende Nederlandse Providers, zoals o.a.: 12 Connect, interconnect, KPN, Voipro, RoutIT, etc.
Het volledige overzicht voor de tiptel IP 280 kunt u hier vinden.

Tiptel IP 280
Prijs op aanvraag
U moet eerst inloggen om te bestellen