tiptel VP 28
Details |  Functie overzicht |  Technische gegevens |  Opties |  Downloads | 


De tiptel VP 28 Video Phone, vertegenwoordigt de nieuwste generatie persoonlijke, multimedia-IP-communicatie en maakt het mogelijk om eenvoudig face-to-face gesprekken te houden, zelfs bij een lage bandbreedte.

De tiptel VP 28 beschikt over vele handige en uitgebreide functies zoals een groot, 7”, kleuren TFT display met touchscreen en een verstelbare 2M CMOS-sensor camera. Ook heeft deze videotelefoon 20 one touch softkeys die ingesteld kunnen worden als Busy Lamp Field (BLF) en is het mogelijk om een BLF lijst samen te stellen om te zien wie er beschikbaar is. Dankzij de deurspreekstation applicatie is het mogelijk om de VP 28 te koppelen aan een deurspreekstation; bijvoorbeeld een VoIP deurspreekstation van 2N.

De tiptel VP 28 is uitgerust met een TI DaVinci chipset en ondersteunt de video codecs: H.264 , H.263 en MPEG-4 SP en audio codecs: G.711, G.723, G.729 en G.722. Ook heeft de tiptel VP 28 2xRJ45 Ethernet 10/100M poorten en ondersteunt full duplex tijdens handenvrij spreken (AEC). Tevens heeft de tiptel VP 28 mogelijkheid om op Power over Ethernet aangesloten te worden. In het telefoonboek kunt u eenvoudig nummers opslaan. Daarnaast biedt de tiptel VP 28 een buitengewoon goede beeldkwaliteit, geavanceerde telefoonfuncties, rijke applicaties en is ook nog eens robuust en duurzaam.

Naast dit alles, beschikt deze IP video telefoon ook over vele extra functies. Zo ondersteunt de tiptel VP 28 de mogelijkheid om een slide show af te spelen, en kan deze ingezet worden als digitale fotolijst. Ook beschikt de VP 28 tevens over o.a. een webbrowser met soft keypad, het weigeren van anonieme oproepen, aanpassen van gebruikersinterface in de telefoon, foto bellen en SRTP.

Deze video telefoon is ideaal voor zowel het bedrijfsleven als voor privé gebruik.

De tiptel VP 28 is interoperabel met o.a. Broadsoft en Asterisk.
Het volledige interoperabiliteitsoverzicht kunt u hier vinden.

De tiptel VP 28 is interoperabel met verschillende Nederlandse Providers, zoals o.a.: 12 Connect, interconnect, KPN, Voipro, RoutIT, etc.
Het volledige overzicht kunt u hier vinden.


tiptel VP 28
Prijs op aanvraag
U moet eerst inloggen om te bestellen